ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε και αυτήν τη χρονιά στα βιωματικά μας προγράμματα για μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, τα οποία ξεκίνησαν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. Για πρώτη φορά κάθε τάξη, χωριστά, ακολουθεί ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα βιωματικών δραστηριοτήτων, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και γνώσεις των μαθητών και με βάση το περιεχόμενο των σχολικών εγχειριδίων του μαθήματος της Ιστορίας.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν, σε πρώτο χρόνο, θεματική ξενάγηση στο Πολεμικό Μουσείο, η οποία επικεντρώνεται στην ερμηνεία των εκθεμάτων και ολοκληρώνονται με ομαδικές βιωματικές δραστηριότητες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καλλιεργώντας στους μαθητές το πνεύμα συνεργασίας και την υγιή άμιλλα.

Μετά το πέρας των δραστηριοτήτων ακολουθεί ομαδική φωτογράφιση με φόντο τα ιστορικά αεροπλάνα του Πολεμικού Μουσείου, ενώ κάθε μαθητής και μαθήτρια παραλαμβάνει έντυπο υλικό με ατομικές δραστηριότητες και αναμνηστικά δώρα, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα της κατά περίπτωση μαθητικής κοινότητας.

Σας περιμένουμε από κάθε σχολείο της Ελλάδας για να εγκαινιάσουμε μαζί μια νέα χρονιά πολιτιστικής δράσης!

Πατήστε εδώ για περισσότερα

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210. 72. 44. 464 mail: info@warmuseum.gr

 

Τιμή εισιτηρίου: 3 Ευρώ